Ushtria ukrainase ka postuar një video të bombardimeve të ashpra të forcave ruse në profilin e saj zyrtar në Twitter.


Pamjet duket se kanë ardhur nga një dron. Sisa shpërthime dhe tym i dendur i zi mund të shihen. Supozohet se ukrainasit kanë goditur autokolonën ruse, por pamjet nuk tregojnë gjithçka.

Ata nuk kanë publikuar se kur dhe ku është bërë incizimi, përveç se shihet se është bërë gjatë ditës në një zonë urbane.

“Okupatorët rusë vazhdojnë të humbasin pajisjet dhe karvanet mbështetëse”, shkruan ukrainasit në Twitter.