Në një kohë që lufta në Ukrainë sa vjen dhe bëhet më e ashpër, ish-presidenti i SHBA Donald Trump vijon të tërheqë vëmenje me qëndrimet e tij narciste.


Trump ka deklaruar së fundmi se personaliteti i tij e mbajti SHBA-në jashtë luftës gjatë katër viteve të tij në detyrë. Këtë deklaratë ai e ka bërë në një tubim në Karolinën e Jugut.

“Unë isha i vetmi president në gati katër dekada që nuk e futi Amerikën në ndonjë konflikt të ri”.

Ish-presidenti tha se SHBA duhet të eliminojë varësinë nga energjia ruse, duke shtuar se ai ka frikë se konflikti mund të çojë në Luftën e Tretë Botërore.

“Nëse mendoni se Putini do të ndalojë, do të bëhet gjithnjë e më keq“, i tha ai turmës.