Katër persona janë vrarë dhe disa të tjerë janë plagosur me thikë nga një person në Izrael.


Policia tha se sulmuesi arab futi makinën e tij afër qendrës dhe më pas goditi me thikë pesë persona në qytetin jugor të Beersheba para se të qëllohej për vdekje.