Sot rreth orës 07 e 30 minuta, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria 35-vjeçarin A.S. nga Gostivari, i cili rreth orës 07:00 në shtëpinë e tyre familjare e kishte sulmuar fizikishtë nënën e tij 58-vjeçare. Marren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS