Në orët e para të mëngjesit të sotëm janë dëgjuar mëngjesin e sotëm në Kiev. Forcat ruse kanë goditur me raketë një stacion metroje, 500 metra nga qendra.


Me anë të një postimi në Twitter, rrjeti i metrosë së Kievit njoftoi se një nga shpërthimet këtë mëngjes dëmtoi pjesën e jashtme të stacionit Lukyanivska dhe zyrat.

Lukyanivska është mjaft afër qendrës së Kievit. Stacioni është mbyllur për shkak të dëmtimit.