Ushtria ruse ka qëlluar mbi autokolonën e evakuimit në Kiev dhe për pasojë kanë humbur jetën 7 civilë, sipas Reuters.


Shërbimi i inteligjencës ukrainase thotë se shtatë civilë kanë vdekur pasi trupat ruse qëlluan mbi një kolonë evakuimi në rajonin e Kievit .

Ukraina akuzoi Rusinë se qëlloi mbi një kolonë të evakuarve civilë nga fshati Peremoha