Një e punësuar në një laborator privat në Kumanovë ka raportuar në polici se nga objekti i janë marrë para. Ngjarja ka ndodhur pak para mesnate.


“Mbrëmë në ora 23:55 në SPB Kumanovë nga një punonjëse e laboratorit në rrugën “Pirinska” ka raportuar se në laborator janë futur me dhunë dhe i kanë marrë para”, ka thënë policia”, njofton Sektori për Punë të Brendshme në Kumanovë.