Në Vlorën heroike!


Me Udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Në Sheshin e Flamurit, pranë varrit të Heroit të Kombit Ismail Qemali, Babait të Pavarësisë së Shqipërisë dhe te Monumenti i Pavarësisë!

Ne evenimentin e madh të organizuar nga Deputeti i Vlorës Bujar Leskaj, në promovimin e librit të Udhëheqësit të lavdishëm të LPK-së Bedri Islami “Triada e Kosovës”!

Ismet Sylejmani,
Vlorë,12 Mars 2022!