Pjestarët e policisë të SPB- Tetovë dje (16-mars) rreth orës 18:45, pas thirrjes së prindërve të tyre, në oborrin e shkollës së mesme të Tetovës, ku kanë mësuar, janë arrestuar dy të mitur nga një fshat i Tetovës, tek të cilët është gjetë marihuanë. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar, ku edhe do të përgaditet parashtresë adekuate.TS