Profesori i shkollës së mesme Nikolla Shtejn Hebil Selimi ka ndërruar jetë ditën e sotme.


Nxënësit e tij kanë shprehur ngushëllimet e tyre në rrjetet sociale, duke e kujtuar si një profesor shumë të mirë dhe shumë të përkushtuar.

Mësohet se profesor Hebili kohët e fundit ka vuajtur nga një sëmundje e rëndë, të cilën nuk e përballoi dot.