Nga LSDM përmes një komunikate theksojnë se prioritet i tyre në krizën më të madhe globale është mbrojtja e standardit të qytetarëve. Sipas tyre, paketa antikrizë prej 26 masave dha rezultate.


“Me heqjen e TVSH-së, çmimet e prodhimeve bazë mbeten stabile. TVSH me 0% ka për bukën, miellin, qumështin, sheqerin, vajin mishin dhe prodhimet tjera si dhe orizi dhe vezët”, thonë nga kjo parti.

Ata shtojnë se po ashtu edhe derivatet e naftës kanë çmime më të vogla për shkak të heqjes të një pjesë të akcizës dhe janë më të voglat në rajon.

“LSDM do të vazhdojë me realizimin e masave dhe politikave që mbrojnë standardit qytetar dhe sigurojnë stabilitet ekonomik”, thuhet në njoftimin e LSDM-së.