Barcelona dhe Koeman. Nga dashuria e madhe në urrejtje. Ish-trajneri i klubit katalanas vazhdon të tregojë anekdota mbi marrëdhënien e vështirë me drejtuesit e skuadrës dhe mbi të gjitha me presidentin Laporta.


Dhe gjatë emisionit sportiv Hoge Boeman ka folur për shkarkimin e tij, që ka ardhur në ajër.

Vendimi për të ndërprerë marrëdhënien është marrë gjatë një fluturimi kthimi në Barcelonë.

“Laporta më lëndoi shumë. Thoshte se isha një legjendë e klubit, por ndërsa ishim në avion, me futbollistët të ulur mbrapa nesh, më ka komunikuar se nuk isha më trajner i Barcelona-s”, ka thënë Koeman.

Largimi në këtë mënyrë është i turpshëm, por nuk më ka befasuar. E kam ditur gjithmonë dhe më pas e kam kuptuar menjëherë se nuk isha trajneri i Laporta-s.

Nga ana tjetër, nuk ka qenë ai që më ka zgjedhur. Por do të kisha dashur më shumë kohë. Xavi-t i ka dhënë më shumë besim. Dhe mua më ka thënë se nuk do ta kishte marrë kurrë sepse e konsideronte një trajner pa eksperiencë.

Gjithsesi, jam i kënaqur për ecurinë e skuadrës. Dhe që e shikoj De Jong të përfshirë dhe protagonist të lojës”.