Kosova ka arritur që të fitojë dy medalje në ditën e parë në “Grand Prix Croatia 2022”.


Karateistja Qëndresa Ibrahimi e fitoi medaljen e artë, kurse Erblina Sopjani të bronztën.

Qëndresa Ibrahimi medaljen e artë e fitoi në kategorinë deri në 54 kilogramë.

Kurse, Erblina Sopjani në kategorinë mbi 54 kilogramë.

Ky turne në Kroaci ka filluar sot dhe do të përfundojë më 20 mars.