Zëvendëskryeministri i parë, Grubi, sonte në ClikPlus në TV21 foli për reformat në administratë dhe se çdo gjë që e kemi arritur deri sot e kemi arritur me miqt tanë SHBA dhe BE.


Grubi u shpreh se “miqësia jonë duhet të jetë me BE dhe SHBA e jo me Rusinë apo me Lindjen e Mesme. Prezenca ruse është aktive në Maqedoninë e Veriut ku kemi parti pro-Ruse me çdo gjë njejt sikur partia e Putinit. Si shtet nuk e kemi luksin të largohemi nga rruga e BE-së”.