Zëvendës kryeministri i parë, Artan Grubi në emisionin Click Plus ka thënë se Bashkimi Demokratik për Integrim nuk do t’i qëndrojë prapa asnjërit prej zyrtarëve që do ta keqpërdorë detyrën zyrtare.


Grubi tha se gjatë këtij një viti e gjysmë nuk ka pasur asnjë skandal korruptiv. E këtë tezë të zv.kryeministrit e konfirmuan, të dy gazetarët, Fatmir Aliu dhe Arben Ratkoceri dhe pohuan se këtë periudhë nuk ka ndodhur asnjë skandal korruptiv.