Partneritetet e suksesshme janë ato që zgjasin dhe koha i bën më të fortë dhe më të pjekur. Video Lottery Casinos Austria e ushqen dhe e vlerëson këtë dhe prandaj ka kënaqësinë të njoftojë se vazhdon bashkëpunimin me Edina Musa, si ambasadore e brendit.


Kapitulli i përbashkët që filloi 12 muaj më parë vetëm konfirmoi se Video Lottery Casinos Austria dhe Edina janë kombinimi i duhur. Karakteristikat e saj fillimisht si person dhe më pas si sportiste ishin një vlerë e madhe e shtuar në punën dhe funksionimin e kompanisë.

Basketbollistja më e njohur në Maqedoni ishte ambasadore e markës së disa projekteve dhe eventeve kushtuar lojtarëve të Videolotaria Casinos Austria, por ishte edhe pjesë e disa veprimeve me përgjegjësi shoqërore, të cilat edhe një herë treguan se ajo është simbol i vlerave dhe parimeve. që ne promovojmë së bashku.

Prandaj, për kënaqësinë e madhe të të gjithëve në Video Lottery Casinos Austria, Edina do të vazhdojë të ecë më tej me ne. Edhe para se të bëhej pjesë e familjes sonë, ajo ishte një shembull sesi puna dhe përkushtimi mund të arrijë çdo qëllim. Tani po vazhdojmë të kryejmë misione të përbashkëta me përpjekje të përbashkëta.