Si sot 21 vite më parë krisi pushka e parë e UÇK-së në Sellcë të Tetovës. Këtë nuk e harroi as luftëtari i atëhershëm dhe tani kryetar i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari.


Më poshtë statusi i Deharit në facebook:

“21 vjet më parë! Reflektim i thellë sot në Përvjetorin e Pranverës së Dinjitetit!”, ka shkruar Dehari.