Dje rreth orës 04:10, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë arrestuar personin R.G. (23) nga Sellarca e Poshtme dhe M.V. (22) nga Bërvenica e Tetovës, i pari për shkak të dyshimeve se n gjendje të aloolizuar kishte treguar sjellje agresive ndaj tyre dhe i kishte fyer kurse tjetri për të sqarim të identitetit. I ndaluari R.G. është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS