Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami ka marrë pjesë sot në mbledhjen komemorative për nder të veprës së madhe të patriotit dhe veprimtarit të kauzës shqiptare Rafi Halili i cili ndërroi jetë një ditë më herët nga një sëmundje e rëndë informon Tetovasot.Kasami e ka quajtur atë si në njeri të vlerave të mëdha kombëtare që jetën i’a kushtoi çështjes shqiptare. Në mbledhjen komemorative kanë marrë pjesë personalitete të shumta të jetës publike dhe jo vetëm.Rafi Halili do të varroset sot pasdite në varrezat e qytetit në Tetovë.Tetovasot