Stadiumi më i keq në Europë? “Castellani” i Empolit .

Kjo u zbulua nga një renditje e përpiluar nga faqja britanike Money dhe bazuar në komentet e postuara nga fansat dhe vizitorët në tre platforma të ndryshme: Tripavdisor, Google dhe Football Ground Map.

Ndër 15 vendet më të këqija në kontinent, 5 janë nga Serie A.

Napoli

Fiorentina

Montpellier

Levski, Bullgari

Belgjike, Club Brugge

Verona

Venezia

Getafe

Stadiumi King Baudouin, Belgjikë

Stadion Maksimir, Kroaci (Dinamo Zagreb)

Balaidos, Spanjë (Celta Vigo)

Stadiumi Castellani, Itali (Empoli)