Shtëpia e vogël misterioze e gjetur nga astronautët kinezë në Hënë, ngriti pikëpyetje.

Vetë kinezët, duke eksploruar anën më të largët të hënës, dërguan në tokë imazhet e një “ndërtese”.

Astronautët u udhëzuan nga baza që të fokusoheshin në këtë ndërtesë dhe një muaj më vonë ata “shuan” misterin.

Sipas tyre “ndërtesa” të ilën ata e quajtën kështu, ishte një grumbull gurësh që ishin vendosur në këtë mënyrë dhe dukeshin si ndërtesë.