Zëdhënësi i Alternativës, Orhan Murtezani pas mbledhjes së Kuvendit Qendrorë të kësaj partie në press konferencë njoftoi se me shumicë votash është vendosur që kjo parti të bëhet pjesë e Qeverisë.

Nesër pritet që marrëveshja të zyrtarizohet mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kreut të “Alternativës”, Afrim Gashi.