VMRO-DPMNE pret që të vazhdojë bashkëpunimi me Alternativën në nivel lokal
VMRO-DPMNE pret që të vazhdojë bashkëpunimi me Alternativën në nivel lokal. Këtë e ka deklaruar zëdhënësi i partisë, Dimçe Arsovski, në një pyetje të gazetarëve.

“Presim që këshilltarët e partisë Alternativa të vazhdojnë t’i përkrahin të gjitha projektet që do t’i realizojë VMRO-DPMNE në nivel lokal, ngase ato janë të rëndësishme për qytetarët nëse merret parasysh përkrahje që Alternativa ia ka dhënë kësaj qeverie më të korruptuar dhe kriminale në Maqedoninë e pavarur”, ka thënë Dimçe Arsovski