NDRYSHIM I DITËS SË VARRIMIT❗️

Vllezër të nderuar tash na informuan se kufomat i sjellin nesër, por përshkak të ceremonive dhe nderimeve shtetrore që është planifikuar t’u bëhen viktimave, va*rrimi do të shtyhet për ditën e shtune 4.12.2021

Varrimi i vllaut tonë
Avni Ameti (Bardhi) dhe familjes së tij (që ishin pjesë e vik*timave të trexhedis së Bullgarisë) do të bëhet pasnesër pra ditën e shtune më 4 Dhjetor 2021 në kohë të namazit të drekës tek varrezat e fshatit Vishticë (Kumanovë).

Tubimi i familjes bëhet te banesa e Imer Bardhit në lagjen veri në këtë lokacion Kosturska.