Duke përcjellur vëllaun për në banesën e fundit, Valoni tepër i mërzitur por edhe i nderuar që Rinia e Sllupçanit në mënyrë të mrekullueshëme organizuan varrimin e vëllaut të tij.
Ju kujtojmë se Visari ishte njëri nga 45 viktimat e aksidentuar në Sofje të Bullgaris dhe ato sot në mënyrë të organizuar u kthyen nga shteti fqinjë dhe iu dorzuan familjarëve pêr ceremonin e varrimit.

Rinia e Sllupçanit me moton ,,Edhe unë jam Visari “ pritën dhe përcollën për në banesën e fundit Visarit 23 vjeçar.