Në aeroportin e Shkupit përfundoi ceremonia dhe tani trupat e pajetë u nisën për tek familjarët e tyre, ku edhe më pas do të bëhet ceremonia e varrimit.
Pritet që varrimi i trupave të pajetë të bëhet pas namazit të ikindisë.