Presidenti Stevo Pendarovski sot së bashku me të punësuarit në Kabinetin e tij e ka pranuar dozën e tretë të vaksinës kundër koronavirusit.

“Të jemi të përgjegjshëm, të mbrojmë shëndetin tonë dhe shëndetin e të tjerëve”, ka shkruar Pendarovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Ai shton se vaksinimi masiv është mënyra më e sigurt për të përballuar KOVID-19.