Llogaritë bankare të Dua Lipës janë në rritje. Sipas një raporti të ri nga botimi britanik The Sun, fituesi i Grammy-së fitoi mbi 2.5 milionë dollarë në muaj gjatë vitit të kaluar.

Kjo do të thotë që Dua fitonte 82,000 dollarë çdo ditë, gjë që e dyfishoi pasurinë e saj në harkun e një viti të vetëm. Vlerësimet thonë se ajo kishte rreth 30 milionë dollarë në vitin 2020 dhe tani vlerësohet në 62 milionë dollarë.

Suksesi financiar i fitueses së Grammy është kredituar për shitjet e saj shpërthyese të muzikës, miratimet e saj dhe kompaninë e saj turne, Dua Lipa Live LLC.

Sipas dokumenteve të paraqitura në regjistruesin e Shtëpisë së Kompanive të Anglisë, i cili mbledh pasqyrat financiare nga kompani të kufizuara ose të vogla, Dua Lipa Live LLC fitoi afërsisht 37 milionë dollarë në 2021.