Kryetari i Aleancës, Ziadin Sela është shprehur se Alternativa nuk ka argumente për të cilat është futur në Qeveri.

“Unë nuk jam anti-NATO dhe anti-BE. Alternativa na ka tradhëtuar me në thojza argumentin se gjoja ata janë pro-NATO dhe pro-BE. Kjo sjellje ishte qyqare gjoja se për këtë shkak duheshte të vazhdojë kjo Qeveri”, ka thënë Sela në Emisionin 200.

Gjithashtu Sela është shprehur duke thënë se “Skender Rexhepi Zejdi gjithashtu ka gënjyer kur ka thënë se nuk ë ka ditur për firmat ë dhëna. Të gjithë kanë qenë në dijeni.”