Lauren Goodger (35) dhe i dashuri i saj 11 vite më i ri, Charles Drury janë ribashkuar përsëri

Çifti “shpresojnë për një rifillim të ri” me babanë e vajzës së saj Larose. Ky ribashkim vjen pas tri jave të ndarjes se tyre.

Çifti i ribashkuar ndajnë prindërimin e vajzës katër muajsh Larose. Ata kanë thënë se kanë lënë menjëanë dallimet e tyre dhe dëshirojnë ta bëjnë një “fillim të ri”.

Charles kishte lajmëruar ndarjen muajin e kaluar duke shtuar se ata tani do të vazhdojnë në rrugë të ndara.

Një burim i ka thënë “The Sun” të qenit prind ka bërë që ata të reflektojnë dhe t’i shikojnë gjërat më ndryshe.