Ish-deputetja dhe kandidati për në krye të LSDM-së, Frosina Remenski beson në cilësita e saj për të qenë lidere e partisë.

“Mendoj se më së pakti pritej kandidatura ime. Kam biseduar hapur për disa pozicione në LSDM, por duke marrë parasysh sfidën në të cilën ndodhet partia, konsideroj se kam kapacitete, guxim dhe vullnet si dhe ekip që do të sigurojë atë që është më mirë për qytetarët dhe shtetin”, tha Remenski.

Ajo shtoi nëse ajo zgjidhje për kryetare, partia sërish do të kthehet si fituese.

Kujtojmë se përveç Remenskit, deri tani kanë kandiduar edhe kandidatë të tjerë, në mesin e të cilëve është edhe Dimitar Kovaçki.