“Pse bëje skena, qaje pa arsye”, Fifi i përgjigjet ndjekësve

Këngëtarja e njohur Filloreta Raçi, e cila në publik njihet si Fifi, së fundmi ka realizuar një bashkëbisedim me fansat e saj në Instagram.

Ajo është pyetur për shumë gjëra dhe shumë pyetje të ndjekësve nuk i ka lënë pa përgjigje.

E pyetur mbi zhgënjimet, Fifi është shprehur:

“Çka më ka dhimtë janë goditjet që kanë marrë njerëzit e mi duke i ofenduar,sharë, fyer e tortuar, mesazhet prej më të shpifurave”.

Një prej komenteve e ka kritikuar Fifin për veprimet brenda shtëpisë, duke e pyetur:

“Përse bëje skena në Big Brother, qaje pa arsye, vrapoje e para për çdo gjë”.

Por këtu këngëtarja nuk ka dhënë një përgjigje konkrete.

Shihni se si është përgjigjur ajo.