Mikrobiologu Nikolla Panovska thotë se në gjendje të këtillë shëndetësore, në kohë pandemie, është joserioze të ndryshohet ministri aktuale i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Panovski po ashtu kritikoi të rinjtë të cilët sipas tij, nuk bëjnë teste dhe përdorin certifikata të rreme.

“Kështu ne marrin numra joreal të pacientëve të infektuar. Në kohë pandemie, të gjithë duhet të mjekohen në shëndetësinë publike, pa dallim nëse janë të siguruar në fond ose jo”, tha Panovski.

Kujtojmë se në marrëveshjen mes Zaev dhe Gashit, Alternativa do të ketë ministrin e vet në Ministrinë e Shëndetësisë.