Nuk ndalen puthjet në mes Beniadës dhe Arjolës

Aktorja tropojane, Arjola Demiri dhe modelja, Beniada Nishani kanë krijuar një raport të shkëlqyeshëm me njëra-tjetrën në shtëpi.


Pas 67 ditësh qëndrimi në shtëpi, ato janë puthur dy herë me njëra tjetrën në buzë, duke krijuar atmosferë e të qeshura mes banoreve.

Ndërsa, Beniada më herët kishte puthur edhe Fifin, Semin e Einxhelin.