Dje në ora 16 në SPB Tetovë është
raportuar personi M.B. (43) nga Gostivari në disa
raste është sjellë në mënyrë agresive dhe ka
kërcënuar punëtorët e Qendrës për Çështje Sociale
të Gostivarit. Rasti është duke u zbardhur dhe
dokumentuar.TS