Në këtë mënyrë shpërndahet krypa në rrugët e Bosnjës (VIDEO)

Kushtet e rrugëve dimërore filluan të krijojnë probleme në trafik. Por duket se kjo nuk vlen edhe për Bosnje-Hercegovinën.

Punëtorët e shkathët kujtuan metodat gazmore të hedhjes së kripës të rrugës.
Regjistrimi u përhap shpejt në të gjithë rajonin dhe u bë hit!