Mbyllen 3 objekte hotelerike në Tetovë -Gostivar, kjo është arsyeja

Më datë 11.12/12.12.2021, gjatë periudhës prej 21.00 deri 02.00, nga policët e Sektorit të Punëve të Brendshme Tetovë në koordinim me inspektorët, është kryer kontroll në 12 objekte hotelerike në rajonin e Gostivarit.


Në to, siç njofton Ministria e Punëve të Brendshme, janë gjetur gjashtë persona të cilët nuk kanë poseduar certifikatë për vaksinë anti-Covid dhe një person ka dorëzuar certifikatë të një personi tjetër.

Tre nga objektet hotelerike janë mbyllur përkohësisht nga Inspektorati Shtetëror i Tregut.

Pas dokumentimit të rastit, kundër tyre do të parashtrohet kallëzime përkatëse.