Nuk kanë fund manjakët. Rasti i radhës vjen nga Durrësi, ku një 50-vjeçar është arrestuar nga policia, pasi dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me mbesën e tij 27 vjeçe, kundër dëshirës së saj, transmeton Noa.al.

Bëhet fjalë për shtetasin me iniciale F. B. Ai akuzohet për veprën penale “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me persona në gjini ose kujdestari.

Denoncimi është kryer nga vetë vajza e cila nuk po duronte më xhaxhain e saj.

Gjatë kohëve të fundit janë shtuar së tepërmi denoncimet pë manjakë dhe pedofilë në shkallë vendi.