Lindi me 664 gram, foshnja lirohet nga spitali pas më shumë se dy muaj me mbi 2kg

Pas 37 ditë të kaluara në Klinikën Universitare për gjinekologji dhe akusheri – Shkup, foshnja bebe largohet në shtëpi në gjendje të mirë shëndetësore dhe me funksione vitale të mira.

Fëmija ka lindur më 8 tetor, para kohe në javën e 29, me peshë ekstremisht të vogël prej 664 gram, me gjatësi prej 30 centimetra, kurse sot ekipi profesionist i Klinikën e lëshoi me peshë prej 2.190 gram, njofton Ministria e Shëndetësisë.