Projekti më i madh infrastrukturorë në historinë e shtetit nuk ka mbetur pa u komentuar edhe nga personalitete të ndryshme duke e cilësuar atë një lajm i mirë për vetë shqiptarët jo vetëm në Maqedoninë e Veriut por edhe Shqipëri e Kosovë dhe në gjithë hapësirat tjera shqiptare.Ky është një projekt madhorë që tashmë ka marrë dritë jeshile edhe në Kushtetuese informon TetovaSot

Ish deputeti dhe luftëtari i UCK-së Ruzhdi Matoshi përmes një postimi në rrjetin social facebook shkruan se ky është një lajm i mirë për shqiptarët e Maqedonisë ! firma 🇺🇸 Bechtell së shpejti në funkcion të ndërtimit për korridorin 8…..

Ndryshe sot Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi, ka njoftuar në Facebook se projekti më i madh infrastrukturor në historinë e vendin “Korridori 8 dhe 10″ ka marrë dritë jeshile nga Gjykata Kushtetuese.
Edhe pengesa e fundit ligjore në drejtim të realizimit të proektit më të madh infrastrukturor në historinë e vendit tonë u tejkalua dhe tashmë do të negociohet për kontratën e ndërtimit me kompaninë Bechtel – Enka përcjellë TetovaSot.