Sot, në Kodrën e Diellit do të vihet në funksion sistemi i ri i ndriçimit në qendrën e skijimit, me çka edhe do të shpallet hapja e sezonit të skijimit për këtë vit.

Në këtë ngjarje të pranishëm do të jetë ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini.