Për shkak të buzëve shumë të mëdha, Andrea Emilova Ivanova, 24-vjeçe nga Bullgaria, është bërë e njohur në tërë botën.

Deri më tani ka kryer 26 ndërhyrje (kirurgjike) në buzë, e mendon të kryej edhe ndërhyrjen e 27-të me qëllimin e vetëm që të duket si kukull, transmeton T elegrafi.
Read more

Ndërhyrjen e fundit planifikon ta kryej këto ditë në prag të festave të fundvitit. Ajo gjithashtu ka kryer ndërhyrje në mjekër, e synon të kryej edhe disa tjera që t’i ngjajë kukullës Brac.

Thotë se kjo i ka rritur vetëbesimin, si dhe vëmendjen e përdoruesve të Instagramit që janë të befasuar me pamjen e saj – ku mbi 8 mijë e ndjekin në këtë rrjet social.

Andrea ka theksuar se vazhdimisht i shkruajnë nga vende të ndryshme të botës – duke i ofruar para, udhëtime e takime.