Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani është pyetur se nëse kanë qenë të informuar të informuar për bisedimet e Zaevit me Alternativën dhe që i ka dhënë shumë poste ndërsa kanë vetëm 4 deputet.

 “Mendoj që kryeministri Zaev bisedimet me partinë Alternativa i ka bërë në emër të koalicionit, kështu që ne kemi qenë plotësisht të informuar dhe të koordinuar për bisedimet që i udhëhiqte kryeministri Zoran Zaev me partitë politike”, tha Bujar Osmani