Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi, në fillim të kësaj jave ka njoftuar se do t’i nënshtrohet një operimi, për shkak se i është rikthyer tumori në tru.

Pas operacionit, familjarët kanë njoftuar se operacioni ka përfunduar me sukses dhe se gjendja e saj shëndetësore është e mirë.

Sot, i dashuri i saj ka publikuar edhe një fotografi të Matoshit, pas operimit.