Fshati Studeniçan të Shkupit,ku një numër i madhë i viktimave ishin po nga kjo komunë.

I gjithë fshati ishte në zi dhe pikëllim.

Hutbeja e lutjeve të së premtes kishte në fokus viktimat e tragjedisë.

Në lutjen e së premtes Imami I Xhamisë ju ofroj ngushëllime gjithë familjarëve dhe njoftoi se ceremonia e varrimit të viktimave do të realizohet sot.