Grubi në ClickPlus: Për kryeministrin shqiptar është pajtuar edhe Mickoski

Zëvendëskryeministri i parë Grubi në pyetjen sa i përket kryeministrit shqiptar se a do të bëhet realitet është përgjigjur duke thënë se kjo punë është e kryer. Gjithashtu Grubi ka thënë se edhe Mickoski është pajtuar që në 100 ditët e fundit të bëhet kryeministri shqiptar.


“Për kryeministrin shqiptar në 100 ditëshin e fundit puna është e kryer. Këtë gjë e kemi diskutuar edhe me z.Zaev por gjithashtu edhe me mandatarin e ri. Gjithashtu për kryeministrin shqiptar në 100 ditëshin e fundit është pajtuar edhe z.Mickoski në takimin mes tij dhe kryetarit Ahmeti”, ka thënë Grubi në Click Plus.