Bashkëndjejmë thellë me dhimbjen e familjarëve dhe shprehim ngushëllimet tona të sinqerta!

Me nderime të larta shtetërore iu dha lamtumira e fundit bashkëqytetarëve tanë që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari.

Bashkëndjejmë thellë me dhimbjen e familjarëve dhe shprehim ngushëllimet tona të sinqerta!

I paharruar përjetë do të jetë kujtimi për ta!