Dritaret e errësuara të veturave, sanksionohen 33 shoferë!

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se gjatë periudhës prej 06.12.2021 deri 12.12.2021, ka realizuar kontroll për sanksionim të veturave që posedojnë dritare të errësuara, por që nuk kanë leje përkatëse.

Në kuadër të këtyre kontrollove janë sanksionuar 33 shoferë, transmeton TV21.

Njoftojnë se kontrollet e ashpërsuara do të vazhdojnë edhe ditëve në vijim dhe apelojnë deri te qytetarët të vozisin me kujdes dhe duke respektuar sinjalizimin rrugor.