Pesëdhjetë vjeçari F.C. nga Tearca e Tetovës
mbrëmë (03-dhjetor) në ora 01:30 në SPB Tetovë ka
raportuar se personi V.F. (27) nga Gostivari e ka
shantazhuar për një kohë të gjatë duke e kërcënuar
se do të postojë në rrjetet sociale materiale me
përmbajtje kompremetuese dhe në disa raste i ka
kërkuar dhe marrë para.
Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS