Sot para varrimit të të ndjerit Gazmend Ukalli kryetari komunës Fatmir Dehari lexoj një fjalim mortor.
Ai tregoj se vdekja e nipit të tijë Deharit në vitin 2016 dhe tani e Gazmendit e ka thyer shumë emocionalisht.

Për më tepër mund të shihni më posht të gjithë fjalimin mortorë të kryetarit, para varrimit.